У Київській області староста села збував місцевим мешканцям наркотики

Підозрюваного затримано після чергового продажу психотропної речовини

У Київській області затримано старосту села, який збував місцевим мешканцям амфетамін. Про це повідомляє Київська обласна прокуратура, передають "Коментарі".

За процесуального керівництва Фастівської окружної прокуратури викрито  та повідомлено про підозру старості одного з округів Фастівської ОТГ за фактами незаконного придбання, зберігання та збуту психотропних речовин.

За даними слідства, чоловік, задля покращення свого матеріального становища, налагодив збут амфетаміну. Він приймав замовлення на "товар" лише у перевірених осіб з-поміж місцевого населення. Телефоном домовлявся про місце зустрічі та передавав психотропи безпосередньо в руки замовника.

Під контролем правоохоронців задокументовано два таких факти. Підозрюваного затримано після чергового продажу психотропної речовини. 

Під час обшуків за місцем проживання та роботи затриманого, а також у його транспортному засобі виявлено і вилучено психотропні речовини, набої, тротилову та димову шашки, електронні ваги і банківські картки. 

За клопотанням прокурора підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення понад 134 тисячі гривень застави. 

Нагадуємо, що голову територіальної громади на Київщині викрито в отриманні неправомірної вигоди та розтраті місцевого бюджету. Посадовець вимагав та в подальшому отримав від підприємця гроші за укладання договору щодо проведення аварійно-відновлювальних робіт в прибережній смузі річки Десна.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися