У Києві перекрили канал надходження наркотиків до столиці (ФОТО)

Правоохоронці припинили злочинну діяльність групи з чотирьох осіб

У Києві правоохоронці перекрили канал надходження до столиці наркотичного засобу – канабісу. Правоохоронці задокументували та припинили злочинну діяльність групи з чотирьох осіб. Про це повідомляє Шевченківське управління поліції Києва, передають "Коментарі".

Поліцейські провели три етапи оперативної закупки та обшуки за місцями мешкання фігурантів. У ході слідчих дій виявили та вилучили 600 грамів канабісу, 43 000 гривень, 4 300 доларів США та електронні ваги. За цінами "чорного" ринку вартість вилученого товару становить 150 000 гривень.

Затримані – це місцеві мешканці, 1967, 1993, 1994 та 2005 років народження. Фігурантам загрожує до десяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Нагадуємо, що поліцейські Києва затримали наркобізнесмена, який продавав наркотики з-під прилавку магазину електротехніки. У столиці консультант магазину роздрібної торгівлі електроніки продавав постійним клієнтам разом із мобільними телефонами амфетамін. Правоохоронці вилучили партію психотропів та повідомили наркоділку про підозру.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися