У Чернігівській області сталося жорстоке вбивство сім’ї з Києва

Підозрювані розстріляли автівку родини з Києва

Трьом мешканцям Чернігівської області повідомлено про підозру у вбивстві сім’ї з Києва. Про це повідомляє пресслужба Офісу генерального прокурора, передають "Коментарі".

За процесуального керівництва Чернігівської обласної прокуратури повідомлено про підозру трьом місцевим мешканцям в умисному вбивстві, за попередньою змовою групою осіб.

За даними слідства, підозрювані розстріляли автівку сім’ї з міста Києва, яка вирушила в Чернігівську область для купівлі автомобіля, та заволоділи майном потерпілих. Щоб приховати сліди злочину, вони підпалили транспортний засіб та закопали тіла загиблого подружжя і їхнього 4-річного сина неподалік від місця його вчинення.

Наразі їх затримано. Вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжних заходів. Досудове розслідування триває.

Нагадуємо, що засуджено 9 військовослужбовців рф, які били, катували та погрожували вбивством мешканцю Бучі. Сторона обвинувачення довела, що засуджені під час окупації міста Буча впродовж березня 2022 року тримали у заручниках мирного мешканця, який не брав участі у бойових діях і не мав зброї. Вони не забезпечували утримуваного їжею та водою.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися