У Києві водій під дією наркотиків влаштував перегони з патрульними (ВІДЕО)

Поліцейські зупинили автівку й затримали водія

У Києві зупинений патрульними водій об'єднав в одну подію порушення ПДР, позбавлення права керування, переслідування, підроблені документи та ознаки сп'яніння. Про це повідомляє патрульна поліція Києва, передають "Коментарі".

Днями, під час патрулювання на бульварі Миколи Міхновського, охоронці порядку зупинили автомобіль Mercedes-Benz, який рухався смугою громадського транспорту. За кермом перебував 35-річний чоловік, який під час спілкування нервував та поводився підозріло. 

Інспектори перевірили водія та з'ясували, що він позбавлений права керування. Під час розгляду справи керманич раптово сів в авто та поїхав. 

Поліцейські розпочали переслідування та за декілька кварталів зупинили автівку й затримали водія. Свій вчинок кермувальник-утікач пояснив тим, що поспішав додому. У салоні авто також перебував малолітній хлопчик. Тож патрульні одразу викликали на місце його матір та передали їй дитину.  

Продовживши спілкування з громадянином, охоронці порядку з'ясували, що посвідчення водія, яке він пред'явив для перевірки, ймовірно, підроблене. Крім того, інспектори виявили у водія ознаки наркотичного сп'яніння. Пройти медичний огляд чоловік відмовився.

Поліцейські викликали на місце слідчих для подальшого з'ясування всіх обставин та склали стосовно порушника декілька протоколів.

Нагадуємо, що у Київській області розслідують обставини ДТП - водій автомобіля скоїв наїзд на велосипедиста. Як попередньо встановили поліцейські, 32-річний водій автомобіля "BMW" не дотримався безпечної дистанції та здійснив наїзд на 38–річного велосипедиста, який рухався попереду в попутному напрямку..



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися