Викрито окупанта, який стріляв у мирного мешканця Бучі (ФОТО)

Російському сержанту заочно повідомлено про підозру

Повідомлено про підозру сержанту збройних сил рф, який стріляв у мирного мешканця Бучі. Про це повідомляє Київська обласна прокуратура, передають "Коментарі".

За процесуального керівництва Київської обласної прокуратури заочно повідомлено про підозру сержанту, інструктору військової частини 36 окремої мотострілкової бригади збройних сил рф за фактом порушення законів та звичаїв війни.

За даними слідства, під час окупації міста Буча підозрюваний вистрелив зі стрілецької зброї в мирного мешканця. У той момент місцевий житель оглядав пошкоджений автомобіль, щоб у разі необхідності надати допомогу постраждалим.

Окупант підійшов до пораненого чоловіка разом з іншими військовослужбовцями країни-агресора та почав вихвалятися своїм вчинком і принижувати потерпілого. 

Нагадуємо, що засуджено 9 військовослужбовців рф, які били, катували та погрожували вбивством мешканцю Бучі. Сторона обвинувачення довела, що засуджені під час окупації міста Буча впродовж березня 2022 року тримали у заручниках мирного мешканця, який не брав участі у бойових діях і не мав зброї.

Вони не забезпечували утримуваного їжею та водою. Військовослужбовці країни-агресора позбавили потерпілого можливості вільно пересуватися, зав’язували очі липкою стрічкою, руки зв’язували пластиковими хомутами та погрожували вбивством. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися