У Києві викрили братів, які організували родинний наркобізнес (ФОТО)

Чоловіки облаштували в орендованому гаражному приміщенні нарколабораторію

У Києві затримали двох братів, які організували родинний наркобізнес, виготовляли та розповсюджували канабіс. Чоловіки облаштували у гаражному приміщенні нарколабораторію з вирощення коноплі та налагодили на території України збут виготовлених заборонених речовин. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

Слідчі викрили двох чоловіків в організації бізнесу, пов’язаного з вирощуванням коноплі та подальшим збутом виготовленої з неї наркотичної речовини на території столиці. Порушники – два брати, мешканці Києва та Київської області, 1991 і 2001 років народження.

Родичі облаштували в орендованому гаражному приміщенні лабораторію, в якій вирощували нарковмісні рослини – коноплю. Фігуранти обладнали нарколабораторію спеціальним світлом, приладами для підтримки необхідної вологості, температури та живлення рослин мінеральними добривами. Після чого уже з готових кущів порушники виготовляли наркотичні засоби, фасували їх та збували клієнтам через поштові відділення. Наркобізнесом ділки займалися через інтернет-магазин.

За цінами "чорного" ринку вартість вилучених у фігурантів наркотичних засобів становить близько 250 000 гривень.

Наразі вирішується питання про обрання зловмисникам запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Нагадуємо, що в Київській області викрили драгдилера, який збував наркотики та психотропи по всій Україні. Стало відомо, що 30-річного мешканця Вишгорода затримали поліцейські, коли він намагався відправити психотропи поштою. У наркодилера при собі було 4 посилки з амфетаміном, вартість яких за цінам чорного ринку становить понад 120 тисяч гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися