Мешканця Київської області затримали за зґвалтування чотирирічної дитини

Чоловіку повідомлено про підозру у зґвалтуванні малолітньої дитини

На Київщині затримали чоловіка за підозрою у зґвалтуванні чотирирічної дитини. Про це повідомляє Київська обласна прокуратура, передають "Коментарі".

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Броварської окружної прокуратури 47-річному чоловіку повідомлено про підозру у зґвалтуванні малолітньої дитини.

За інформацією слідства, мати дитини відвела доньку до подруги, щоб та посиділа з нею, поки жінка ходила до лікаря. У квартирі також перебував знайомий подруги, який, залишившись у кімнаті наодинці з дитиною, зґвалтував її.

Наразі чоловіка затримано. До суду скеровано клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

Нагадуємо, що 15 років за ґратами проведе мешканець Київської області, який жорстоко вбив трирічного сина. В одному із сіл Обухівського району по дорозі додому батько побив 3-річного сина через те, що останній вередував. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, чоловік наніс дитині численні удари по різних частинах тіла і залишив сина на дорозі.

Хлопчика згодом побачили перехожі та викликали медиків. Від отриманих травм – переломів ніг, рук, кісток черепа та ребер, малюк помер у реанімаційному відділені лікарні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Лана

20 травня 2023, 11:05

И что, наши изверги хуже рашистских, почему эти сексуально озабоченные не ВСУ, на передовой? их теперь в тюрьмах нам кормить?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися