У Києві п'яний водій автобуса перевозив пасажирів (ФОТО)

Про подію патрульні повідомили перевізнику

У Києві патрульні виявили п'яного водія маршрутного автобуса. 0,99 проміле - такий результат показав тест на стан сп'яніння, проведений столичними патрульними у водія. Про це повідомляє патрульна поліція Києва, передають "Коментарі".

Інцидент стався у Солом'янському районі, де правоохоронці зупинили автобус "Богдан", який перевозив пасажирів на комерційній основі.

Під час спілкування з 55-річним водієм поліцейські помітили у нього ознаки алкогольного сп'яніння. Це підтвердив і прилад "Драгер". Результат - 0,99 проміле.

Порушник також надав надав патрульним дорожній лист, у якому відсутні позначки про проходження передрейсового медичного огляду.

Інспектори склали на водія протокол за керування транспортним засобом у стані сп'яніння, винесли постанову за порушення правил надання послуг та вимог безпеки при наданні послуг з перевезення пасажирів чи вантажів автомобільним транспортом та відсторонили його від керування.

Патрульні поліцейські повідомили про інцидент перевізнику.

Нагадуємо, що у квітні столичні патрульні виявили водія маршрутного транспортного засобу з ознаками наркотичного сп'яніння. Під час спілкування з 39-річним чоловіком поліцейські помітили у нього ознаки наркотичного сп'яніння, однак той від проходження огляду в лікаря-нарколога відмовився.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися