У Києві судитимуть чоловіка, який зарізав власного батька (ФОТО)

Санкція статті передбачає від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі

У Києві судитимуть місцевого жителя, який зарізав свого батька. Зловмисник завдав 72-річному пенсіонеру кілька ударів ножем у груди під час раптового конфлікту. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

Інцидент стався наприкінці минулого року в Подільському районі столиці, коли правоохоронці виявили тіло 72-річного киянина з ознаками насильницької смерті в квартирі на вулиці Копилівській.

На місці події поліцейські з'ясували, що того вечора чоловіки зустрілися, щоб пограти в шахи та розпити спиртне. Після цього між родичами виник раптовий конфлікт, і 42-річний чоловік смертельно поранив свого батька, завдавши йому два удари кухонним ножем у груди. Потерпілий помер до приїзду медиків.

Чоловіку повідомлено про підозру у вбивстві. Під час досудового розслідування слідчі зібрали всі необхідні докази і наразі скерували кримінальну справу з обвинувальним актом до Подільського суду міста Києва. Фігурант перебуває під вартою, йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Нагадуємо, що поліція Київської області зафіксувала дорожньо-транспортну пригоду у Білій Церкві. Водій мікроавтобуса "Мерседес" скоїв наїзд на жінку похилого віку, яка переходила дорогу по пішохідному переходу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися