У Києві викрили викрадача авто: подробиці (ФОТО)

У Києві затримали чоловіка, який заволодів чужим автомобілем

Столичні правоохоронці затримали чоловіка, який викрав чужий автомобіль. Зловмисник знайшов ключі від машини разом з документами власника і вирішив викрасти авто, коли розшукав його. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

До Дарницького управління поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Анни Ахматової викрали автомобіль. Заявник розповів, що місяць тому загубив ключі від машини та документи, а тепер зникла і його іномарка Opel.

Оперативники знайшли викрадений автомобіль протягом доби та затримали підозрюваного. Зловмисником виявився 38-річний киянин, раніше судимий за злочини, пов'язані з незаконним обігом наркотиків. Під час невідкладного обшуку за місцем проживання чоловіка поліцейські вилучили ключі від автомобіля та документи.

Наразі під процесуальним керівництвом Дарницької окружної прокуратури міста Києва слідчі оголосили зловмиснику про підозру у вчиненні злочину та підготували клопотання до суду про обрання чоловіку запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Нагадуємо, що в Києві зловмисник побив водія та викрав його авто. Стало відомо, що порушник вдарив керманича, сів у його автомобіль та невдовзі скоїв дорожньо-транспортну пригоду. Слідчі затримали зловмисника.

Читайте также