У Київській області викрито мережу збуту контрафактних товарів (ФОТО)

Вартість вилучених товарів становить близько 7 мільйонів гривень

У Київській області викрито мережу збуту контрафактного тютюну та вилучено товару на майже 7 мільйонів гривень. Про це повідомляє Київська обласна прокуратура, передають "Коментарі".  

Підпільну мережу з реалізації контрафактних тютюнових виробів викрито у рамках кримінального провадження за процесуального керівництва Київської обласної прокуратури.

За інформацією слідства, група осіб постачала незаконно виготовлені, фальсифіковані та контрафактні тютюнові вироби невідомого походження під торговими марками відомих брендів. Продукція без марок акцизного податку реалізовувалась у торгових точках Обухова та Білої Церкви.

Під час обшуків з незаконного обігу вилучено понад 2 000 електронних сигарет, 3 500 комплектуючих, близько 10 000 картриджів з рідинами, а також тютюн для кальянів та готівку. 

За попередніми оцінками, вартість вилучених товарів становить близько 7 мільйонів гривень.

Наразі тривають слідчі дії. Правоохоронці встановлюють місцезнаходження підпільного виробництва та осіб, причетних до протиправної діяльності.

Нагадуємо, що в Києві та Київській області викрили масштабну мережу збуту контрафактного пального. Правоохоронці провели 11 обшуків на території Києва та Київської області, припинили діяльність підпільної нафтобази та низки мінізаправних станцій.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися