У Київській області через обстріли пошкоджені будинки (ФОТО)

Що відомо про наслідки чергової атаки російських окупантів

У Київській області після чергової повітряної атаки пошкоджені житлові будинки та є поранені. Про це розповів керівник регіональної поліції Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

За його словами, внаслідок нічної атаки російських окупантів на Київщину ракетами та безпілотниками травмовані 11-річний хлопчик та літній чоловік.

"В одному із районів області внаслідок атаки окупанта частково пошкоджено господарські приміщення та паркан одного із приватних маєтків. В даному населеному пункті виявлено також уламки "шахеда", — поінформував Нєбитов.

Ще в одному житловому будинку пошкоджено фасад та покрівлю. Тут була пожежа, яку вдалося оперативно локалізувати.

"Поліція Київщини продовжує фіксувати наслідки атаки окупантів", — додав керівник Національної поліції України у Київській області.

Начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко заявив, що під час останньої повітряної атаки російських окупантів в регіоні пошкоджено п’ять житлових будинків.

"У трьох будинках пошкодження незначні – вибиті вікна, посічені фасади. У двох – виникли пожежі. Загоряння ліквідовані. Наразі відповідні служби працюють над усуненням наслідків атаки. Власникам пошкоджених будинків буде надана вся необхідна допомога", — поінформував Кравченко.

Крім того, уламками пошкоджено декілька автомобілів, а також вікна в одному з офісних приміщень. У двох районах області також зафіксовано декілька займань трав’яної та лісової підстилки.

"На жаль, є постраждалі. Внаслідок падіння уламків поранено дві людини, у тому числі дитину. Дорослий госпіталізований до лікарні та прооперований, загроз його життю немає", — повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації.

Цієї ночі у повітряному просторі над Києвом та навколо столиці сили протиповітряної оборони знищили понад 30 повітряних цілей різного типу.

Нагадаємо, що у Києві внаслідок потужного ракетного обстрілу троє людей загинули, ще 14 — поранені. Руйнування від падіння уламків збитих ракет зафіксовані в кількох районах столиці. Згодом стало відомо, що кількість поранених зросла до 16 осіб. На території столичної лікарні у четвер, 1 червня, проводили слідчі дії. Правоохоронці допитували керівництво та персонал медзакладу для встановлення відповідальних за експлуатацію укриття та забезпечення вільного доступу до нього під час повітряної тривоги. 

Читайте також, що на Київщині знайшли бойову частину збитого безпілотника.

Читайте также