У Київській області винесли вирок вбивці: подробиці справи

Чоловік проведе за ґратами вісім років за вбивство знайомого

Мешканцю Василькова винесли вирок за вбивство знайомого, скоєне під час спільного розпиття алкоголю. Про це повідомляє Київська обласна прокуратура, передають "Коментарі".

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Васильківського відділу Обухівської окружної прокуратури, суд визнав чоловіка винним в умисному вбивстві. Його засуджено до восьми років позбавлення волі.

Сторона обвинувачення довела, що у листопаді 2022 року між двома чоловіками, які розпивали спиртні напої у приватному будинку у Василькові, виникла сварка. Засуджений взяв ніж і завдав потерпілому десять ударів, спричинивши його смерть.

Обвинувачений залишатиметься під вартою до набрання вироком законної сили.

Нагадуємо, що 15 років за ґратами проведе мешканець Київської області, який жорстоко вбив 3-річного сина. По дорозі додому батько побив сина через те, що дитина вередувала. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, чоловік наніс сину численні удари по різних частинах тіла і залишив дитину на дорозі. Хлопчика згодом побачили перехожі та викликали медиків.  Від отриманих травм – переломів ніг, рук, кісток черепа та ребер, хлопчик помер у реанімаційному відділені лікарні.

"Коментарі" повідомляли, що в Дарницькому районі Києва в озері виявили тіло чоловіка. Водолази аварійно-рятувального загону спеціального призначення дістали з води тіло чоловіка, що знаходилось на глибині 6 м та на відстані 35 м від берега. Тіло чоловіка передали правоохоронним органам, які будуть встановлювати причини та обставини трагічного випадку. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися