У Києві викрили іноземця, який займався торгівлею людьми

Поліцейські Києва припинили злочинну діяльність торгівця людьми

Поліція Києва викрила торгівця людьми, який вербував жінок для роботи повіями за кордоном. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

Співробітники управління міграційної поліції Головного управління національної поліції у місті Києві разом з прикордонниками успішно припинили злочинну діяльність торгівця людьми, який вербував жінок для роботи в сфері надання сексуальних послуг за кордоном. Іноземець використовував мережу Інтернет для пошуку жінок, які опинилися у скрутному становищі, і пропонував їм "роботу". 

Стало відомо, що 27-річний зловмисник через соцмережу завербував двох мешканок Києва для роботи в сфері сексуальних послуг за кордоном. За даними поліції, зловмисник пообіцяв жінкам плату в розмірі від 12 до 15 тисяч доларів США за місяць.

Було встановлено, що зловмисником є іноземець, який спеціально приїхав до України з метою вербування жінок для роботи повіями за кордоном.

Під час обшуку в орендованій квартирі зловмисника в Києві були виявлені і вилучені докази, включаючи чорнові записи, мобільні телефони та ноутбук, що підтверджували його причетність до торгівлі людьми.

Фігурантові було оголошено про підозру у торгівлі людьми. Наразі суд обрав для нього запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

За скоєння злочину зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна або без такої. Досудове розслідування триває. 

Нагадуємо, що поліцейські Київщини перекрили міжнародний канал торгівлі людьми. 34-річний чоловік вербував та переправляв за кордон українок для сексуальної експлуатації. Сутенер з Сумської області у Telegram-каналах разом із спільниками пропонував молодим жінкам "високооплачувану роботу" в різних країнах світу. Мова йде про Грецію, Францію, ОАЕ, Швецію, Німеччину та Норвегію.

Читайте также