У Київській області засуджено юнака, який жорстоко вбив свою матір

Суд визнав 19-річного мешканця Київщини винним в умисному вбивстві

У Київській області засуджено юнака, який вбив матір ударами ножа в спину. Про це повідомляє Київська обласна прокуратура, передають "Коментарі".

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Броварської окружної прокуратури суд визнав 19-річного жителя Київщини винним у вчиненні умисного вбивства своєї матері та призначив йому покарання у вигляді 8 років позбавлення волі.

За інформацією, представленою прокурорами в суді, 27 жовтня 2022 року у Броварах засуджений увійшов у кімнату, де перебувала його мати, з ножем у руках. Він наніс жінці 5 ударів ножем в спину та 4 удари в шию й обличчя, що призвело до смерті потерпілої від отриманих колото-різаних поранень.

Після скоєного злочину юнак перебував удома разом з батьком та удавав, ніби нічого не сталося. Однак, коли його батько виявив скривавлене тіло жінки, засуджений взяв свої речі та пішов з дому. По дорозі він позбувся знаряддя вбивства та намагався виїхати з міста, але був затриманий правоохоронцями на залізничному вокзалі у столиці. У момент затримання у нього був квиток на потяг до іншої області.

Суд, враховуючи надані прокурором докази, призначив фігуранту покарання у вигляді 8 років позбавлення волі. До набрання вироком законної сили засуджений буде перебувати під вартою.

Нагадуємо, що в Оболонському районі столиці затримали вбивцю чоловіка. З’ясувалося, що між двома товаришами, які проживали в одній квартирі, сталася сварка. Один з чоловіків схопив зі столу ніж та вдарив товариша в грудну клітину та шию. Від отриманих поранень чоловік помер на місці, а нападник у цей час пішов до сусідки, аби викликати поліцію. Під час надання пояснень заявник намагався вигадати версію скоєного, однак правоохоронці довели його причетність до тяжкого злочину.

Читайте также