Підпільний цех з виготовлення алкоголю викрили на Київщині (ФОТО)

Що відомо про виробництво фальсифікату

У Бориспільському районі Київської області викрили підпільний цех з виготовлення алкоголю. Про це розповіли в Бюро економічної безпеки України, передають "Коментарі".

За даними відомства, діяльність підпільного виробництва алкогольної продукції організувала група осіб. Тут виробляли етиловий спирт, спиртові дистиляти та інші алкогольні напої. Небезпечний для життя та здоров’я людей фальсифікат виготовляли в приватному будинку. Контрафактну продукцію розливали у пластмасову тару та продавали великими партіями перевіреним клієнтам.

Під час обшуків підпільного цеху вилучили понад чотири тисячі літрів спирту та спиртовмісної речовини, пластикову тару та обладнання для виробництва алкоголю. Вартість вилученої контрафактної продукції та обладнання оцінюють у понад 1,5 мільйони гривень. Фігурантам кримінальної справи загрожує від восьми до десяти років тюрми з конфіскацією майна.

Нагадаємо, у Солом’янському районі Києва розслідують смерть неповнолітніх дівчат. Двоє підлітків попросили у знайомого ключі до його квартири на вулиці Уманській, де вживали психотропи. Після цього 15-річні подруги залишилися в оселі до ранку та потім їх знайшли мертвими. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на виїзді з Києва автомобіль на смерть збив військового. Смертельна аварія сталася поблизу блокпосту на виїзді зі столиці у напрямку Броварів. За кермом авто була працівниця правоохоронного органу. Жінка була твереза.

Читайте також, що на в’їзді до Києва затримали проросійського священника, який закликав українців ухилятися від військової служби.

Читайте также