У Києві за замах на вбивство зі спробою зґвалтування засуджено чоловіка

Зловмисник наніс потерпілій понад 20 ударів ножем у різні частини тіла

У Києві за замах на вбивство зі спробою зґвалтування оголошено вирок зловмиснику. Про це повідомляє Київська міська прокуратура, передають "Коментарі".

За публічного обвинувачення Голосіївської окружної прокуратури м. Києва 33-річному чоловіку оголошено обвинувальний вирок. Суд визнав зловмисника винним у замаху на вбивство, поєднаному зі спробою зґвалтування, та обрав йому покарання у вигляді 13 років позбавлення волі.

Злочин стався на проспекті Лобановського в Києві, коли 19-річна дівчина поверталася додому після роботи. Прокурором у суді доведено, що обвинувачений напав на неї. Він схопив дівчину за шию та намагався зґвалтувати її. Потерпіла чинила спротив, і зловмисник завдав їй понад 20 ножових ударів по різних частинах тіла. Незважаючи на численні поранення, дівчині вдалося вирватися, що дозволило їй врятувати своє життя.

Вироком Голосіївського районного суду м. Києва чоловіка визнано винним в інкримінованому злочині та засуджено до 13 років позбавлення волі.

Нагадуємо, що мешканцю Київщини повідомлено про підозру у систематичному ґвалтуванні власної доньки. За даними слідства, підозрюваний протягом 2021 року та січня-лютого 2022 року за місцем свого проживання неодноразово ґвалтував свою 13-річну доньку.

Також у Київській області засуджено юнака, який вбив матір ударами ножа в спину. Суд визнав 19-річного юнака винним у вчиненні умисного вбивства своєї матері та призначив йому покарання у вигляді 8 років позбавлення волі. Зловмисник наніс жінці 5 ударів ножем в спину та 4 удари в шию й обличчя, що призвело до смерті потерпілої від отриманих колото-різаних поранень.

Читайте также