У Київській області викрили фальшивомонетника-гіпнотизера (ВІДЕО)

Зловмисник обманював людей 20 років

Фальшивомонетника-гіпнотизера, який обманював людей 20 років, затримали в Київській області. Про це повідомили у поліції Київської області, передають "Коментарі".

Поліція Київщини затримала фальшивомонетника-гіпнотизера, який протягом 20 років вчиняв протиправні дії, обманюючи громадян.

За даними правоохоронців, затриманий фальшивомонетник видавав себе за іноземного громадянина, який начебто платив валютою. Однак насправді замість справжніх грошей він підкладав сувенірні фантики. Потерпілими від дій фігуранта ставали люди з різних регіонів України. 

Фальшивомонетнику-гіпнотизеру загрожує до семи років позбавлення волі.


Нагадуємо, що в Бучі повернули світло у два обікрані укриття в мікрорайоні Склозавод. Раніше зловмисники зрізали в укриттях кабелі та познімали розетки, внаслідок чого залишили підвальні приміщення без освітлення.

Також у Києві затримано чоловіка, який вдарив ножем громадянина на зупинці громадського транспорту. Чоловік наніс потерпілому поранення ножем у живіт та втік. Поліція за декілька діб розшукала та затримала зловмисника. За скоєне йому загрожує до восьми років позбавлення волі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися