У Київській області незаконно заволоділи сотнями гектарів лісу

Прокуратура довела, що юридична особа незаконно набула право власності на земельні ділянки

На Київщині прокуратура забезпечила повернення державі 267 гектарів земель лісогосподарського призначення, що мають вартість понад 900 мільйонів гривень. Про це повідомляє Київська обласна прокуратура, передають "Коментарі".

Загальна площа повернутих земель становить 267 гектарів, а їх вартість оцінюється в 902 мільйони гривень. Зараз право власності на ці землі зареєстровано за Київською обласною державною (військовою) адміністрацією.

Пред’явлення позову про повернення земель було обґрунтовано фактом використання підробних правовстановлюючих документів при реєстрації права приватної власності на спірні землі. 

Прокуратура довела у суді, що юридична особа незаконно набула право власності на лісові землі на території Кожанської селищної територіальної громади, порушивши вимоги земельного та лісового законодавства.

Нагадуємо, що на Київщині повернули у власність держави 49 гектарів лісу вартістю 2,3 мільярда гривень. Підприємство незаконно отримало право власності на земельні ділянки на території села Дмитрівка в Бучанському районі Київської області. Під час оформлення документів були порушені вимоги земельного та лісового законодавства України.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


И

16 липня 2023, 21:33

Военные придут а дома нет, земли нет ...уже всё продали

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися