На Теремках чоловік битою до смерті побив пенсіонера (ФОТО)

Порушник причіпився до літнього чоловіка, який відпочивав на лавці, спровокувавши тим самим конфлікт

Житель Києва на Теремках смертельно побив літнього перехожого за допомогою бити. Про це повідомили у поліції Києва, передають "Коментарі".

Сталося це на вулиці Якубовського. За інформацією правоохоронців, чоловік прогулювався районом зі своїм товаришем, коли помітив на одній із лавок відпочиваючого 66-річного пенсіонера. Зловмисник спробував його зігнати та сказав піти відпочивати в інше місце. Через це розгорівся конфлікт.

У ході словесної суперечки порушник взяв дерев'яну биту і завдав безліч ударів пенсіонеру. Втекти з місця злочину він не встиг, оскільки туди прибув наряд спецназу, який ніс службу неподалік. Вони викликали швидку допомогу та затримали нападника.

Постраждалого госпіталізували до лікарні, проте врятувати не встигли - він помер від отриманих травм.

За фактом ч. 2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) відкрито кримінальне провадження. Фігурантові тепер загрожує до 10 років ув'язнення.

Як раніше писали "Коментарі", в одній із лікарень Києва помер військовослужбовець ЗСУ , який проходив там лікування. Його друг знайшов чоловіка у неадекватному стані на вулиці біля будівлі лікарні, про що повідомив місцеву охорону та медперсонал. Наступного дня постраждалий помер. Друзі померлого звинувачують у цьому лікарів лікарні, а також впевнені, що чоловіка напередодні побили місцеві охоронці. Поліція відкрила два кримінальні провадження через дві версії того, що сталося: навмисне вбивство і недбалість лікарів. Проводиться розслідування.

Джерело: https://t.me/gunpKyiv/869


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Vlad

25 липня 2023, 09:55

Не сумніваюсь, що це і подібні порушення здійснюють оркоподібні нелюди, яким не місце у нашому суспільстві. Дії цих персонажів далекі і протилежні зусиллям на перемогу над ворогом. Цікаво, чим займаються наші законодавці коли навкруги твориться таке беззаконня.

Саша

24 липня 2023, 21:43

Звереет народец.

читач

24 липня 2023, 14:25

Прогулювався з товаришем і з битою? Спеціально шукав пригод на свою сраку? То хай би шукав таких, як сам, а не слабких і беззахисних.

ПРОСТОЛЮДИН

24 липня 2023, 14:19

ДО 10 РОКІВ...УБИВ УМИСНО ЛЮДИНУ...ТА ДАВАЙТЕ ВЖЕ УМОВНО,ЯК У СОВДЕПІЇ ШАРІКОВИМ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися