Стали відомі наслідки атаки дронів на Київ та Київську область (ФОТО)

Що розповіли рятувальники та в поліції

У Києві та Київській області зафіксували наслідки чергової повітряної атаки. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Головне управління Державної служби з надзвичайної ситуації у Києві та регіональну поліцію у Київській області.

За даними рятувальників, падіння уламків зафіксовано у Солом’янському районі Києва. Пошкоджено фасад адміністративної будівлі з дев’ятої по одинадцятий поверх. На місці обстрілу рятувальники обстежили пошкоджену будівлю. Пожежі не було та постраждалих немає.

Окрім того, у Київської області рятувальники ліквідували наслідки падіння уламків у Бучанському районі.

"Вночі, внаслідок ворожої атаки безпілотників сталося руйнування з послідуючим горінням приватного житлового будинку поблизу одного із селищ. Загиблих та потерпілих не виявлено", — повідомили в Міністерстві внутрішніх справ України.

"Внаслідок атаки ворожих дронів на Київщину спалахнула пожежа у  приватному будинку. Цієї ночі під час нічного обстрілу столичного регіону загорівся приватний будинок в одній із громад області. Пожежу оперативно ліквідували. Господиня, почувши повітряну тривогу, своєчасно пройшла в укриття. Тож, на щастя, ніхто не постраждав", — прокоментував керівник регіональної поліції України у Київській області Андрій Нєбитов.

Нагадаємо, на території Київської області внаслідок атаки російських окупантів дронами-камікадзе у ніч проти 2 серпня є пошкодження. Голова Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко розповів, що Сили Протиповітряної оборони збили усі безпілотники ворога, жертв або прильотів не зафіксовано. Через падіння осколків в одному населеному пункті сталося займання приватного будинку, пошкоджено гараж, прибудинкову територію та автомобіль. Пожежу оперативно ліквідовано. Ще в одному населеному пункті уламками пошкоджено дах магазину. Власникам пошкоджених об'єктів буде надано необхідну допомогу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські окупанти знову атакували Київ дронами-камікадзе у ніч проти 2 серпня. За словами начальника КМВА Сергія Попка, російські окупанти атакували Київ безпілотниками одночасно і з кількох напрямків. Сили протиповітряної оборони виявили та збили понад десять ворожих дронів. Зафіксовано падіння уламків у Солом'янському, Голосіївському та Святошинському районах Києва. Є пошкодження нежитлових приміщень та дороги, без серйозних руйнувань та пожеж. Постраждалих немає.

Читайте также