У Києві на Подолі викрили черговий шахрайський кол-центр (ФОТО)

У незаконному кол-центрі поліція виявила 700 робочих місць для "диспетчерів"

На столичному Подолі поліцейські викрили чергову незаконну діяльність шахрайського call-центру. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

Столична поліція викрила ще одну незаконну діяльність call-центру, встановила 197 працівників та вилучила 725 одиниць техніки. Кілька днів тому співробітники поліції також виявили факт незаконного функціонування подібного call-центру.

Поліцейські здійснили обшук у приміщенні, де перебували працівники call-центру, та виявили близько 700 робочих місць, обладнаних комп’ютерами та телефонами для "диспетчерів".

Під час обшуку поліція також встановила факт пошкодження майна. Група молодиків вибила вхідні двері та вікна на першому поверсі будівлі. Четверо активних учасників злочину затримані, тривають пошуки ще двох.

Слідчі Подільського управління поліції внесли дані факти до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 190 Кримінального кодексу України - шахрайство, вчинене у великих розмірах, або шляхом незаконних операцій з використанням електронно-обчислювальної техніки. Також розпочато кримінальне провадження за фактом хуліганських дій за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Як раніше писали "Коментарі", у Києві судитимуть посадовця КМДА та керівника держпідприємства, яких звинувачують у хабарництві. Фігуранти вимагали та одержали 270 000 доларів США за дозвіл на пасажирські перевезення. Посадовці вимагали гроші від керівника підприємства, яке надає послуги з пасажирських перевезень маршрутними таксі, за те, щоб фігуранти сприяли та не створювали перешкод його роботі. У разі відмови, заступник директора департаменту погрожував створити проблеми в роботі перевізника та інших пов’язаних з ним підприємств.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися