На Київщині затримали групу наркоторговців (ФОТО)

Вилучено понад 20 тон прекурсорів

На Київщині викрили групу наркоторговців та вилучили понад 20 тон прекурсорів. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Офісу генерального прокурора та Служби безпеки України.

Слідство встановило, що колишній посадовець підрозділу Національної поліції по боротьбі наркозлочинністю організував злочинну групу. До неї він залучив свого колишнього колегу, який допомагав підшуковувати осіб для перевезення заборонених речовин через так звану "зеленку". Ще один учасник групи забезпечував "комунікацію".

У наркоторгівців вилучили понад 20 тон прекурсорів для виготовлення "товару" і майже 150 кілограмів психотропної речовини – мефедрон на загальну суму понад 30 мільйонів гривень. Під час багатоетапної спецоперації у березні цього року співробітники СБУ затримали організатора злочинної групи, який намагався переправити за кордон 15 кілограмів психотропів.

Трьом учасникам злочинної групи повідомили про підозру у контрабанді наркотиків, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів. Підозрювані збували оптові партії важких наркотиків і психотропів за кордон, а отримували "товар" для продажу з двох нарколабораторій у Київській та Житомирській області. Там виготовляли промислові об’єми психотропних речовин, у тому числі мефедрон. Зараз всі підозрювані перебувають під вартою.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Бучанському районі молодик підпалив два автомобілі, що належать його родичам. Власники вчасно помітили пожежу і вогонь лише частково пошкодив майно. Поліцейські розшукали палія. Ним виявився 23-річний родич заявниці. Хлопець зізнався, що вчинив підпал через конфлікт у родині. 

Нагадаємо, що у Київській області викрили мережу борделів, яку контролювали жінки. "Бізнес" з надання інтимних послуг за гроші організувала 38-річна мешканка Бориспільського району. Допомагали їй контролювати підпільні заклади з надання послуг сексуального характеру двоє спільниць. Сутенерки підбирали привабливих дівчат для зайняття проституцією, спілкувалися з клієнтами та організовували зустрічі. Рекламу борделів розміщували в інтернет. Подробиці та відео — за посиланням.

Читайте також, що на Київщині чоловік розчленував та спалив тіло колишньої дружини.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися