У Києві відправили за ґрати чоловіка, який вчиняв сексуальне насильство над рідною донькою

Дівчинка протягом пʼяти років неодноразово ставала об’єктом злочинних посягань

Київські прокурори відправили за ґрати мешканця Миколаєва за сексуальне насильство над рідною донькою. Йому обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без права внесення застави.

Про це повідомляє київська міська прокуратура.

За даними слідства, підозрюваний після розлучення із дружиною зустрічався зі своєю малолітньою донькою. Відвідуючи батька у Миколаївській області, дитина упродовж майже 5 років неодноразово ставала жертвою сексуального насильства. Про те, що сталося дитина наважилася розповісти матері лише після переїзду з Миколаївської області до міста Києва.

За результатами проведених правоохоронцями слідчих (розшукових) дій та висновків судово-психіатричної експертизи, повідомлені дівчинкою факти знайшли своє підтвердження, - йдеться в повідомленні. 

За клопотанням прокуратури підозрюваному обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Києві чоловік отримав підозру за вчинення дій сексуального характеру відносно 12-річного хлопчика. Підліток разом з батьками відпочивав у столичному парку і коли пішов до вбиральні, яка знаходилась неподалік, за ним зайшов невідомий чоловік.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


OBZ

6 вересня 2023, 13:15

OBZ===organizacuia bor''bu so zlom////////////////////////////////////////////// Разом вшанували героїв: Кулеба привітав Блінкена у Києві...........Дипломат виявив повагу до українських воїнів, які полягли у боях за незалежність..........PRISUTSTVIE GOSPODINA ENTONI BLINKENA V UKRAINE UKREPLIAET AURU OGROMNOI PODDERSHKI AMERIKANSKIM NARODOM UKRAINSKOGO GEROICHESKOGO OBSHESTVA........XOTELOS'' BU CHTOBU GOSPODIN BLINKEN PODOL''SHE OSTAVALSIA V UKRAINE NUSHDAIUSHEISIA V SERDECHNOI DUSHEVNOI PODDERSHKE BRATSKOGO AMERIKANSKOGO NARODA........=========MAKSIMAL''NOE OGROMNOE UVASHENIE GOSPODINU ENTONI BLINKENU........========SLAVA AMERIKANSKOMU NARODU.........=========SLAVA USA........========SLAVA LIBERAL''NOI MILOSERDNOI CHELOVECHNOSTI..........

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися