У Києві на жінку напав розбійник з викруткою: що відомо (ФОТО)

Патрульні затримали зловмисника завдяки небайдужим громадянам

У Києві завдяки небайдужим громадянам патрульні затримали розбійника, який напав з викруткою на жінку. Про це повідомляє патрульна поліція Києва, передають "Коментарі".

Подія сталася учора у Деснянському районі столиці, звідки на лінію 112 надійшло повідомлення про розбій. Правоохоронці негайно вирушили за адресою виклику.

Прибувши на місце події, правоохоронці виявили потерпілу. Жінка повідомила патрульним, що вона виходила з під'їзду, як раптом на неї напав невідомий з викруткою, вдарив її, а потім вихопив сумку з речами та намагався втекти.

Це побачили двоє чоловіків, які притримали зловмисника та викликали поліцію. Правоохоронці затримали порушника та викликали слідчо-оперативну групу для подальшого з'ясування всіх обставин події.

Як раніше писали "Коментарі", на Київщині правоохоронці затримали правопорушника, який погрожував гранатою доньці своєї дівчини. До правоохоронців звернулась 17-річна дівчина та повідомила, що отримала відео з погрозою вбивством від хлопця своєї матері. На записі чоловік показував гранату. Поліцейські провели обшук у помешканні порушника та виявили бойову гранату "Ф-1".

Нагадуємо, що в Києві слідчі повідомили про підозру двом чоловікам, які займалися виготовленням і збутом наркотиків. Зловмисники шукали наркозалежних клієнтів у соціальних мережах, продавали їм амфетамін та прекурсори поштовими відправленнями, маскуючи свій "товар" під зарядні пристрої та мобільні телефони.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися