У Києві жінка скоїла жорстоке вбивство знайомого (ВІДЕО)

В поліції розповіли подробиці

В Оболонському районі Києва затримали жінку за підозрою у вбивстві знайомого. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Національної поліції України у столиці.

За даними відомства, затриманою виявилась раніше не судима 56-річна киянка. Вбивство сталося на Оболоні під час святкування дня народження. Між гостею та іменинником та виникла суперечка. Жінка схопила ніж, вдарила чоловіка в шию та втекла. Під час реанімаційних заходів лікарям врятувати пораненого не вдалося. Від отриманої травми потерпілий помер.

Затриманій повідомили про підозру в умисному вбивстві. Киянці загрожує до п’ятнадцяти років тюрми. Наразі вирішують питання про обрання їй запобіжного заходу у вигляді арешту.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Бориспільському районі внаслідок вибуху загинув чоловік. В Гнідині внаслідок детонації гранати загинув 33-річний чоловік та поранений його 28-річний брат.

Нагадаємо, у Києві затримали рецидивіста за жорстоке вбивство рідної сестри. У 2015 році 58-річний киянин посварився з власником будинку, в якому робив ремонт. Тоді чоловік праскою завдав опонентові численних ударів, а потім ще й душив його електричним шнуром.

Читайте також, як столичного юриста впіймали на поширенні російської пропаганди.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися