Потужний наркотрафік ліквідували у Києві (ВІДЕО)

Стали відомі подробиці спецоперації

У Києві кілька чоловіків організували "бізнес" з продажу наркотиків з багатомільйонним оборотом. Про затримання наркоділків розповіли в Національній поліції та Офісі генерального прокурора України, передають "Коментарі".

Слідство встановило, що до наркобізнесу причетні десятеро киян. Водночас перевіряється причетність до торгівлі наркотиками працівників органів виконавчої влади. Виготовляли наркотики в двох лабораторіях у Київській області.

"Для конспірації хостинг-провайдером сайту виступала компанія, зареєстрована в одній з країн Центральної Америки. Вебресурс містив детальний опис кожного "товару" з описом ефектів від вживання, алгоритм дій для оплати криптовалютою, а також інструкцію на випадок можливого неотримання замовлень", — розповіли у Національній поліції України.

В Офісі генерального прокурора України повідомили, що торгувала організована злочинна група кокаїном, амфетаміном, канабісом, мефедроном та іншими наркотиками. Доставляли товар по всій території України поштою або у формі "закладок". Щомісячний дохід наркоділків міг становити до трьох мільйонів гривень. Наразі усіх підозрюваних заарештовано без права внесення застави. Детальніше про спецоперацію можна подивитись на відео.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Солом’янському районі Києва вилучили велику партію психотропів. У столиці викрили групу торговців наркотиками. Учасниками наркотрафіка виявились троє чоловіків. Під час обшуків в автомобілі, за адресами проживання та в гаражі наркодилерів вилучили понад 40 кілограмів синтетичного наркотику — солі Альфа-PVP. Вартість вилученого за цінами "чорного" ринку оцінюють у близько 10 мільйонів гривень. 

Нагадаємо, у Києві затримали рецидивіста за жорстоке вбивство рідної сестри. У 2015 році 58-річний киянин посварився з власником будинку, в якому робив ремонт. Тоді чоловік праскою завдав опонентові численних ударів, а потім ще й душив його електричним шнуром.

Читайте також, де ще у Києві ліквідували масштабну схему торгівлі наркотиками.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися