У Києві на Хрещатику зловмисник вдарив ножем чоловіка (ФОТО)

У Києві зловмисник поранив ножем чоловіка на вулиці Хрещатик

У Києві зловмисник поранив ножем чоловіка на вулиці Хрещатик і намагався втекти. Поліцейські затримали його. Про це повідомляє патрульна поліція Києва, передають "Коментарі".

Патрулюючи місто, поліцейські отримали повідомлення про те, що на вулиці Хрещатик отримав тілесні ушкодження чоловік. Інспектори негайно прибули на місце події, де їх чекав заявник. Він розповів, що невідомий чоловік поранив іншого чоловіка ножем і втік. Поліцейські дізналися про вигляд зловмисника та розпочали пошуки.

Разом із працівниками Печерського відділку поліції, патрульні встановили, що зловмисник сів у автомобіль BMW і поїхав. Поліцейські виявили та зупинили це авто. У машині був чоловік, схожий на того, кого описав заявник, і він мав при собі предмет, схожий на холодну зброю. 

Інспектори затримали цього чоловіка і доставили його до поліцейського відділку для подальшого розслідування обставин події.

Як раніше писали "Коментарі", на Броварщині Київської області судитимуть жінку за нанесення смертельного поранення співмешканцю. В селищі між п'яною власницею будинку та 36-річним громадянином виник конфлікт.

Читайте также