У Києві впіймали митника з хабарем в стакані з під кави (ФОТО)

Подробиці розповіли в прокуратурі

У Києві викрили на хабарі посадовця Державної митної служби України. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської прокуратури.

За даними відомства, на одержанні хабаря викрили заступника директора одного з Департаментів Державної митної служби України. Посадовець запропонував громадянину Грузії, який мав намір перетинати державний кордон України, свою "допомогу" у перевезенні без митного оформлення 40 тисяч доларів. За організацію перевезення незадекларованих коштів через "зелений коридор" митник вимагав дві тисячі доларів.

Під час одержання хабаря працівника митниці затримали. Йому повідомлено про підозру, вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Затриманому загрожує до десяти років тюрми з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на трок до трьох років, з конфіскацією майна. Слідство триває.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві викрили працівницю українського посольства на допомозі нелегалам з терористично ризикових країн Азії з переїздом до Євросоюзу. За гроші вона пропонувала іноземцям незаконно виїхати до Євросоюзу транзитом через територію України. Для цього оформлювала візи для в’їзду до України як студентів українських закладів вищої освіти. Вартість такої "послуги" становила до трьох тисяч доларів з одного нелегала.

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва затримали наркокур’єрку з "товаром". Під час огляду автомобілю поліцейські знайшли 11 поліетиленових пакунків, захованих у покришці. Ще один пакунок був у жінки в сумці. У згортках знаходились психотропи вагою близько одного кілограма кожний. Наркотики вилучили. Експертиза показала, що вилучені психотропи – це солі Альфа-PVP. Вартість психотропних речовин оцінили у близько 20 тисяч доларів.

Читайте також, як у Києві закрили підпільний цех з виготовлення алкоголю.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися