Стали відомі наслідки ракетних атак на Київ та Київську область (ФОТО)

Уточнену інформацію оприлюднили у військових адміністраціях

У Києві під час відбиття ракетного удару уламки збитих снарядів пошкодили будинок, є постраждалі. Про наслідки чергового нападу російських окупантів розповів начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко, передають "Коментарі".

За його словами, сталося падіння уламків ракет в Дарницькому районі Києва.

Травми отримало четверо мешканців Бортничів. Серед поранених — чоловік, у трьох жінок діагностували гостру реакцію на стрес.

Внаслідок відбиття повітряної атаки уламок ракети пошкодив у Дарницькому районі Києва недобудовану будівлю. Пожежу там оперативно загасили. Ще один уламок упав на газон. Без горіння. Окрім того, уламок ракети виявили на території магазину-складу в Дарницькому районі столиці. Обійшлося без пожежі та пошкоджень будівлі.

Оприлюднені фото наслідків нічної ракетної атаки на Київ.

У Київській області внаслідок ранкової повітряної атаки російських окупантів постраждалих немає. Подробиці розповів начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

"Влучань в об'єкти критичної або житлової інфраструктури не зафіксовано. Водночас, в одній з громад області зафіксовано падіння уламків на подвір’я приватного будинку. Пошкоджено паркан та будівлю", — повідомив Кравченко.

Всі оперативні служби вже працюють на місці. Наслідки ракетної атаки у Київській області уточнюються.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися