Стали відомі нові подробиці ракетного обстрілу Києва (ФОТО)

Десятки людей зазнали поранення, будівлі — значних пошкоджень

У Києві внаслідок нічного ракетного обстрілу російських окупантів зафіксовано падіння  уламків  ракет у чотирьох районах столиці. Про наслідки розповіли в Офісі генерального прокурора України, передають "Коментарі".

За даними відомства, внаслідок ракетного обстрілу Києва постраждали понад пів сотні людей, серед яких п’ятирічна дитина. У більшості постраждалих — тілесні ушкодження у вигляді різаних ран. Усім надається медична допомога. Інформація щодо постраждалих уточнюється.

У Дніпровському районі вибуховою хвилею та уламками ракет пошкоджено дитячий садок, спортивний комплекс та два багатоповерхових житлових будинки. Горіли декілька квартир, у будинках вибито вікна, пошкоджено автомобілі. У Дарницькому районі сталися пожежі у приватних будинках та стоянки автомобілів. В одному з районів Києва пошкоджено водопровід. У Деснянському районі столиці горіла багатоповерхівка.

На місцях подій працюють рятувальні служби, правоохоронці проводять огляди та документують чергові воєнні злочини російських окупантів. За фактом порушення законів та звичаїв війни розпочали досудове розслідування.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися