У Києві громадянин рф масово продавав наркотики

Росіянин також захоплювався діями країни-агресора

У столиці затримали громадянина рф, який незаконно перебував на території України та займався збутом канабісу.

Про це повідомляє Київська міська прокуратура. 

Повідомлено про підозру нелегально перебуваючому на Україні 25-річному громадянину рф, уродженцю московської області. Росіянин, перебуваючи на території України без дозвільних документів, приблизно з вересня 2023 року займався збутом наркотичних засобів на території м. Києва, в тому числі в місцях масового перебування громадян.

Під час обшуку за місцем мешкання фігуранта вилучено його мобільний телефон з відеозаписами та повідомленнями у месенджері, у яких росіянин демонструє своє захоплення незаконними діями країни-агресора проти України та схвалює вчинені військовими рф вбивства та погроми під час вторгнення на територію Київської області в місто Ірпінь.

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що Служба безпеки України відкрила кримінальне провадження за фактом виявлення технічного пристрою в одному з потенційних місць дислокації головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися