На Київщині директорка лікарні "заробила" на реконструкції медзакладу понад 4 млн гривень

Жінці загрожує до 5 років ув'язнення

На Київщині оголосили підозру директорці лікарні Бориспільщини через реконструкцію медзакладу зі збитками на понад 4,2 мільйона гривень: 

Про це повідомляє поліція Київської області. 

Керівниця лікувального закладу необґрунтовано завищила вартість устаткування для відділення екстреної медичної допомоги. Їй загрожує до 5 років ув'язнення.Між службовою особою та переможцем тендеру був укладений договір підряду, відповідно до якого передбачалася реконструкція частини приміщень однієї із лікарень Бориспільського району під відділення екстреної медичної допомоги.

Підозрювана затвердила необхідні документи для передачі у товариство бюджетних коштів. Після експертного огляду виявлено, що вартість медичного обладнання була завищена на понад 4,2 мільйона гривень.

За фактом службової недбалості, за процесуальним керівництвом Бориспільської окружної прокуратури, слідчі повідомили фігурантці про підозру. Їй загрожує до 5 років ув'язнення з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі штрафом від двохсот п'ятдесяти до семисот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у столиці викрили працівників автошкіл та їх спільника, які за гроші допомагали скласти іспит водіям.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися