У Києві чоловік регулярно "обчищав" автомобілі містян

Йому загрожує до восьми років позбавлення волі

Поліцейські столиці затримали зловмисника, який викрадав речі з автомобілів киян. Він причетний до трьох епізодів крадіжок з транспортних засобів.  Йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Про це повідомляє Поліція Києва. 

Працівники відділу кримінальної поліції виявили чоловіка, який розбив бічне скло одного з припаркованих автомобілів, забрав з салону речі і намагався втекти. Правоохоронці затримали порушника. Цей чоловік виявився 35-річним киянином, який раніше був засуджений за кримінальні діяння, пов'язані з майновими злочинами. Його затримали відповідно до статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Слідчі встановили, що цей чоловік причетний щонайменше до двох випадків крадіжок з автотранспортних засобів в межах Солом'янського району. Зараз поліцейські перевіряють його причетність до схожих злочинів на території столиці.

За вказаним фактом слідчі розслідують кримінальне провадження, розпочате за ч. 4 ст. 185 КК України – крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану. Під процесуальним керівництвом Солом'янської окружної прокуратури міста Києва фігуранту повідомлено про підозру. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що київські патрульні виявили автомобіль у розшуку. Подія сталася напередодні у Деснянському районі.



Читайте также