Групу серійних крадіїв затримали у Києві (ВІДЕО)

Чоловіки обкрадали квартири киян

У Києві затримали групу серійних крадіїв. Подробиці розповіли в столичній поліції, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, двоє чоловіків обкрадали квартири мешканців Києва. Затриманими виявилися 42-річний киянин  та 28-річний мешканець Київської області. Наразі слідчі володіють інформацією про причетність затриманих щонайменше до шести фактів крадіжок із квартир киян. Крадії заздалегідь ретельно готувалися до пограбування та вели тривале спостереження за квартирами потерпілих:

"Відомо про шість фактів квартирних крадіжок, скоєних на території міста Києва, до яких причетні затримані. За результатами санкціонованих обшуків за місцем проживання фігурантів поліцейські вилучили магнітні ключі, відмички, відеокамери, мобільні телефони, ноутбуки, гроші у національній та іноземній валюті, а також ювелірні вироби", — розповів начальник столичного главку поліції Дмитро Шумейко.

Чоловіків затримали за крадіжку, вчинену в особливо великих розмірах в умовах воєнного стану. Суд обрав їм запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави. Затриманим загрожує до восьми років тюрми.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що киян та мешканців Київської області попередили про нову схему шахраїв. Аферисти розповсюджують фейкові SMS-повідомлення про надходження посилок від імені відомого поштового сервісу. Подробиці про нову шахрайську схему та як не втратити свої гроші — за посиланням.

Нагадаємо, у Києві викрили працівників автошкіл та їх спільника, які за гроші допомагали скласти іспит водіям. Троє працівників приватних автошкіл та співробітник одного з територіальних сервісних центрів МВС вимагали гроші за успішне складання іспиту на право керування транспортом. Вартість "послуг" становила 450 доларів. 

Читайте також, як у Києві аферисти привласнили квартиру пенсіонера.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися