У Києві нетверезий водій збив жінку та втік (ФОТО)

Він під вартою із можливістю внесення застави у розмірі 3 млн гривень

У Києві водію повідомили про підозру, який збив жінку на пішохідному переході та втік. Він у стані алкогольного сп’яніння здійснив наїзд. 

Про це повідомляє Київська міська прокуратура. 

Згідно з матеріалами слідства, водій автомобіля "Хюндай Соната", 1986 р.н., рухаючись по проспекту Правди наїхав на жінку на нерегульованому пішохідному переході.Після наїзду водій легковика втік з місця ДТП, але невдовзі був затриманий правоохоронцями.

Прилад "Драгер" виявив у водія ознаки сп'яніння – 2,24 проміле.Постраждалу госпіталізовано до лікарні з численними забоями тіла, закритою черепно-мозковою травмою, травмою грудної клітини та переломом лонної кістки. Наразі водію повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави у розмірі 3 млн гривень.

"Коментарі" писали, що у Солом’янському районі Києва сталася дорожньо-транспортна пригода за участі вантажівок.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


333

8 січня 2024, 14:05

Пора вже у таких водіїв конфісковувати авто . Як у Прибалтиці, - піймався п'яним за кермом - авто у ЗСУ, потім ходи пішки " всю оставшуюся жизнь". Причому - один закон для всіх -простих роботяг , нардепів, мусорів, гбешників, суддів, прокурорів та іншого лайна !

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися