У Києві на сходах багатоповерхівки намагалися зарізати чоловіка

До поліції звернувся мешканець одного з багатоквартирних будинків

Київські поліцейські столиці повідомили порушнику про підозру, який наніс ножове поранення мешканцю Лісового масиву. На сходах багатоповерхівки киянин вдарив ножем чоловіка та втік.

Про це повідомляє столична поліція. 

До працівників поліції звернувся мешканець одного з багатоквартирних будинків Деснянського району столиці про те, що на сходах виявив свого сусіда з ножовим пораненням. Чоловіка, 1983 року народження, медики, госпіталізували до лікарні.  Поліцейські, які прибули на місце події, вилучили ймовірне знаряддя вчинення злочину – ніж й встановили особу зловмисника, ним виявився 40-річний місцевий житель. Оперативний черговий передав орієнтування з описом нападника й оперативники відшукали та затримали його неподалік місця вчинення кримінального правопорушення. 

За вказаним фактом слідчим відділом Деснянського управління поліції розпочато кримінальне провадження. Суд обрав чоловіку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Санкція інкримінованої статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що на спецлінію 112 зателефонувала стурбована заявниця, яка розповіла, що її батько вдарив ножем матір та втік з місця події.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися