На ексдепутата Київради чекає суд за захоплення землі

На цій землі він розмістив місця роздрібного продажу

Ексдепутата Київради судитимуть за самовільне будівництво на комунальній землі. Його обвинувачують у самовільному будівництві будівель на самовільно зайнятій земельній ділянці, підробці та використанні офіційного документу. 

Про це повідомляє Київська міська прокуратура. 

Згідно з матеріалами слідства, колишній депутат КМР, не маючи рішення органів виконавчої влади чи органів місцевого самоврядування про передачу у власність чи надання у користування земельної ділянки, самовільно зайняв земельну ділянку в Дарницькому районі столиці.

Підозрюваний, не маючи відповідних дозвільних містобудівних документів, звів будівлі на цій земельній ділянці, які використовуються для роздрібного продажу продуктів харчування та інших товарів. Пізніше, використовуючи підроблені документи, він зареєстрував право власності на ці споруди. Зазначена земельна ділянка, де розміщені незаконно збудовані місця роздрібного продажу, належить до комунальної власності територіальної громади міста Києва. Площа цих самовільно зведених будівель становить 858,8 квадратних метрів.

Санкція статті передбачає до 5 років позбавлення волі.

"Коментарі" писали, що у Києві передали Збройним силам України конфісковану техніку з підпільних гральних закладів.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися