У Києві чоловік вдома зберігав величезний арсенал зброї та наркотиків (ФОТО)

У нього знайшли гранати, міни та набої різного калібру

У столиці затримали чоловіка, який зберігав вдома боєприпаси та наркотики. З квартири під час обшуку слідчі вилучили набої, мінометні міни, а також канабіс. Тепер йому загрожує до семи років за ґратами.

Про це повідомляє столична поліція. 

Днями на спецлінію 102 надійшло повідомлення від громадян про гучний шум у квартирі одного з будинків Солом’янського району. За адресою прибули патрульні поліцейські. Під час спілкування з порушником правоохоронці помітили у квартирі на підвіконні набої та гранати, тож на місце події одразу направили фахівців вибухотехнічної служби. 

Слідчі Солом’янського управління поліції в ході проведення невідкладного обшуку житла чоловіка вилучили частини до вогнепальної зброї, гранати, міни, набої різного калібру, а також декілька склянок із канабісом. Наразі встановлюється інформація щодо походження вилучених речей.

За погодженням із Солом’янською окружною прокуратурою слідчі повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених  – незаконне зберігання бойових припасів та незаконне зберігання наркотичних засобів. 

"Коментарі" писали, що у селі Сеньківка Бориспільського району, після спільного розпиття алкогольних напоїв, чоловік вирішив заволодіти грошима знайомого, знаючи, що напередодні останній отримав заробітну плату.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися