До смерті побив перехожого: у Києві кривднику винесли вирок

Чоловік від отриманих травм помер у лікарні

У Києві суд виніс вирок чоловіку, який битою до смерті побив перехожого. Між двома незнайомцями виникла раптова суперечка, під час якої фігурант дерев’яною битою наніс тяжкі тілесні ушкодження 66-річному потерпілому.

Про це повідомляє столична поліція. 

Чоловік від отриманих травм помер у лікарні. Наразі винуватцю призначено покарання у вигляді семи років тюремного ув’язнення. 

Подробиці вбивства 

Нагадаємо, у липні минулого року до чергової частини Голосіївського управління поліції надійшло повідомлення про те, що між чоловіками сталась бійка, в результаті якої, один з них отримав численні травми тіла. На місце події негайно прибули лікарі швидкої медичної допомоги та слідчо-оперативна група територіального управління поліції для документування злочину. 

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що фігурант разом зі своїм товаришем прийшли до парку у Голосіївському районі. Згодом, зловмисник почав чіплятись до незнайомця.  У процесі конфлікту, він наніс дерев’яною битою  численних травм 66-річному чоловікові. Втекти після скоєного правопорушнику завадили співробітники полку поліції особливого призначення № 1, які несли службу неподалік. Потерпілого госпіталізували у лікарню, де він  невдовзі помер.

Поліцейські затримали 33-річного зловмисника. Голосіївський районний суд столиці виніс чоловіку вирок – позбавлення волі строком сім років.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що поліцейські Київщини затримали грабіжника в Боярці, який розбив вітрину та викрав ювелірні вироби. 





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися