Стали відомі наслідки ракетних обстрілів у Київській області (ФОТО)

Що розповіли в поліції та у військовій адміністрації

На Київщині внаслідок обстрілів російських окупантів пошкоджено житлові будинки, автомобілі, є постраждалі. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Київської обласної військової адміністрації Руслана Кравченка.

За його словами, влучань в об’єкти житлової та цивільної чи критичної  інфраструктури не зафіксовано. Від падіння уламків збитих ракет постраждали троє людей.

"В декількох громадах пошкоджені 3 багатоповерхівки, приватні будинки та господарчі споруди, 10 легкових авто, кафе, ліквідовується пожежа на парковці біля одного з житлових комплексів", — заявив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

На місцях працюють всі оперативні служби. Поліція Київщини фіксує наслідки ракетного обстрілу.

"Внаслідок атаки пошкоджені багатоповерхівки, господарчі споруди та 12 автомобілів. За попередніми даними, чотири особи постраждало, але від госпіталізації відмовилися", — повідомили в поліції Київської області.

На місцях подій продовжують працювати правоохоронці, вибухотехніки Київщини та рятувальники. Поліцейські проводять огляд та фіксують наслідки ракетної атаки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські окупанти завдали потужного ракетного удару по Києву. Про наслідки обстрілів розповіли у Київській міській військовій адміністрації — подробиці за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися