У Києві викрили масштабний наркотрафік із мільйонними прибутками

Учасникам злочинної групи загрожує до 12-ти років ув’язнення

Поліцейські Києва скерували до суду обвинувальний акт відносно організованої групи наркоділків. Вони влаштували наркобізнес із мільйонними прибутками щомісяця. 

Про це повідомляє столична поліція. 

Шестеро киян спеціалізувалися на виготовленні та продажі кокаїну, метамфетаміну, амфетаміну, канабісу, ЛСД, МДМА, "солях" та інших небезпечних наркотичних та психотропних засобів. Наразі слідчі зібрали достатньо доказів злочинних дій фігурантів та завершили розслідування. Учасникам злочинної групи загрожує до 12-ти років ув’язнення. 

Минулого року слідчі розкрили та ліквідували діяльність організованих наркоторгівців у Києві, яка мала багатомільйонний оборот. Під час передсудового розслідування правоохоронці встановили, що організатором наркогрупи є киянин 1983 року народження. Він залучив ще п'ятьох своїх знайомих та батьків до участі в наркобізнесі. В одному з приміщень у Києві групи членів створили лабораторію, де виробляли кокаїн, метамфетамін, амфетамін, канабіс, ЛСД, МДМА, "солі" та інші небезпечні наркотичні та психотропні речовини.

Для реалізації своєї "продукції" наркоділки створили в одному з месенджерів чат-бот, через який приймали замовлення від "клієнтів" у столиці, а через службу таксі відправляли їм "товар". Загалом такий "бізнес" приносив фігурантам від 5 мільйонів гривень щомісяця. 

Поліцейські затримали усіх членів угруповання та оголосили їм про підозри за трьома статтями Кримінального кодексу України. Підозрюваним може загрожувати до дванадцяти років ув’язнення. 

"Коментарі" писали, що поліцейські Київщини викрили нарколабораторію в Бучанському районі. У селі Софіївська Борщагівка 32-річний громадянин влаштував у своєму помешканні виготовлення наркотичних засобів та психотропів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися