Іноземця, який на пішохідному переході Києві збив дитину, засудили: яке покарання

Водій "летів" по смузі, яка призначена для руху громадського транспорту

Іноземця, який на пішохідному переході збив дитину, засуджено до шести років позбавлення волі. Аварія відбулась у червні минулого року у Дніпровському районі. 

Про це повідомляє столична поліція. 

Поліцейські встановили, що водій автомобіля "Део Нексія", 2002 року народження, рухався із значним перевищенням швидкості у крайній правій смузі проїзної частини, яка призначена для руху громадського транспорту. Наближаючись до регульованого пішохідного переходу, водій проїхав на заборонений червоний сигнал світлофору та наїхав на 13-річного хлопця, який переїжджав пішохідний перехід на велосипеді.

Внаслідок автопригоди дитину у вкрай важкому стані госпіталізували до медичної установи. Заподіяні йому тілесні ушкодження, згідно проведеної судово-медичної експертизи, відносяться до категорії тяжких. Тоді слідчі затримали фігуранта. Днями Дніпровський районний суд міста Києва розглянув обвинувальний акт та виніс вирок, присудивши чоловіку шість років позбавлення волі із позбавленням права керувати транспортними засобами строком на три  роки.

"Коментарі" писали, що на Київщині рятувальники деблокували з понівеченого автомобіля травмованого водія.

Читайте также