У Києві судитимуть чоловіка за вбивство 14-річного хлопця

Від отриманої травми підліток помер на місці

У Києві судитимуть чоловіка за вбивство неповнолітнього. Під час раптового конфлікту зловмисник вдарив ножем 14-річного хлопця.

Про це повідомляє столична поліція. 

Від отриманої травми потерпілий помер на місці, а підозрюваного правоохоронці затримали за місцем проживання. Наприкінці жовтня минулого року до поліції Києва на спецлінію 102 надійшло повідомлення від працівників екстреної медичної допомоги про те, що біля під’їзду однієї з багатоповерхівок виявлено тіло підлітка з тілесними ушкодженнями. Медики, які  прибули на місце події констатували смерть хлопця. 

На місці події правоохоронці з’ясували, що потерпілий отримав несумісні з життям травми внаслідок конфлікту з незнайомцем, який перебував у стані алкогольного сп’яніння. Спершу між хлопцем та чоловіком виникла суперечка, а потім чоловік вдарив підлітка ножем у груди. Після скоєного нападник втік, а очевидці викликали "швидку". Лікарі майже пів години намагались реанімувати потерпілого, але врятувати хлопця не вдалось. 

Поліцейські поспілкувались зі свідками події та негайно розпочали пошук підозрюваного. Дільничні офіцери поліції розшукали та затримали нападника. Також правоохоронці знайшли знаряддя злочину – ніж. Тоді слідчі затримали 46-річного киянина. Санкція статті передбачає до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

"Коментарі" писали, що на Київщині до 12 років позбавлення волі засудили місцевого, який намагався вбити 5-річного пасинка.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися