У Києві жінка видала себе за працівницю банку та вкрала майже 86 млн грн

Підозрювана вигадала шахрайську схему після звільнення з банку

У Києві зловмисниці, яка видавала себе за працівницю банку та привласнила майже 86 млн грн повідомлено про підозру. Вона позичила гроші на бізнес та нерухомість.

Про це повідомляє Київська міська прокуратура.

Повідомлено про підозру 38-річній колишній працівниці банківської установи, яка шахрайським способом ошукала двох клієнтів банку на майже 86 млн грн. Підозрювана вигадала шахрайську схему після звільнення з банку. Жінка і надалі вдавала із себе працівницю банку, а щоб у клієнтів не викликати підозри, навіть орендувала приміщення під справжнім банківським відділенням. 

Використовуючи свій досвід та створюючи враження надійної особи, підозрювана позичала у потерпілих кошти. Одному з клієнтів шахрайка повідомила, що гроші їй необхідні для нібито збільшення оборотного капіталу її бізнесу, який був пов'язаний з обміном валют. Таким чином вона отримала майже 32 млн грн. Іншому клієнту жінка пояснювала, що гроші їй потрібні для придбання нерухомості та отримала понад 54  млн грн. Отримані гроші жінка витрачала на власні потреби. 

"Коментарі" писали, що за вчинення корупційного правопорушення на Київщині до адмінвідповідальності притягнуто депутата міської ради.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися