Киянин варварськи глушив рибу електровудкою

Чоловік завдав шалених збитків середовищу

Киянину, який наловив риби з використанням електроструму повідомлено про підозру. 41-річного жителя Київської області звинувачують у незаконному зайнятті рибним добувним промислом, що заподіяло істотну шкоду, із застосуванням електроструму.

Про це повідомляє Чернігівська обласна прокуратура.

За даними слідства, влітку 2023 року чоловік, перебуваючи на річці Лиманівка на території регіонального ландшафтного парку "Міжрічинський", що знаходиться в межах Деснянської об’єднаної територіальної громади Чернігівського району Чернігівської області, за допомогою пристрою для вилову риби з використанням електричного струму здійснив вилов риби.

Вказаними діями чоловік завдав істотну екологічну шкоду навколишньому природному середовищу на загальну суму 145 тис. грн.

Раніше портал "Коментарі" писав, що у Київській області на каналі Київської гідроелектростанції рибалка здійснював незаконний вилов риби. За даними відомства, браконьєра виявили у Вишгородському районі Київської області. Рибалка заподіяв державі збитків на понад 115 тисяч гривень.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Віктор

22 лютого 2024, 12:27

Цю тварину вкинути в річку і включити електро удочку.

КАБАНУС

22 лютого 2024, 00:44

Браконьєрів цих фігових в тюрьму на 2-5 років саджати потрібно , за кількість шкоди для екології та риб ( червонокнижних та тд )

Іван

20 лютого 2024, 19:52

За єлектролов риби на єлектростуло .

Іван

20 лютого 2024, 19:51

За єлектролов риби на єлектростуло .

КИЕВЛЯНИН

19 лютого 2024, 17:12

ЦЄЕВРОПА))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися