У Києві водій іномарки збив дитину: що відомо про ДТП

Подробиці дорожньо-транспортної пригоди розповіли в поліції

У Києві водій іномарки на пішохідному переході збив підлітка. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Головне управління Національної поліції України у столиці.

За даними відомства, дорожньо-транспортна пригода сталася у Солом’янському районі Києва. На перехресті проспекту Повітряних сил України (до перейменування — Повітрофлотській проспект) та вулиці Карела Чапека (до перейменування — вилиця Юліуса Фучика) водій автомобіля Hyundai виїхав на перехрестя на червоний сигнал світлофора та збив 11-річного хлопчика. Дитина переходила проїзну частину по регульованому пішохідному переходу.

Внаслідок ДТП підліток отримав тяжкі травми. Дитину госпіталізували до лікарні. Водію повідомили про підозру за порушення Правил дорожнього руху. Досудове розслідування у кримінальному провадженні завершено. Обвинувальний акт скерували до Солом’янського районного суду. Чоловіку загрожує до восьми років тюрми з позбавленням права керувати транспортом на строк до трьох років або без такого.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Оболонському районі Києва понівечили автомобілі. Про хуліганство в поліцію повідомив очевидець. На місці події патрульні поліцейські знайшли, хто це зробив. Чоловік ховався за автомобілями. В Патрульній поліції Києва оприлюднили фото понівечених автівок.

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва знайшли вбиту людину. Труп скривавленого чоловіка біля сміттєвих баків виявив місцевий мешканець.

Читайте також та дивіться фото, як в пожежі під Києвом вщент згоріли автомобілі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Юлія

20 лютого 2024, 10:46

Свиня цей водій-їхав на червоний, покалічив дитину. Свиня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися