У Києві на Оболоні сталася різанина

Під час сварки жінка дістала ніж

Слідчі столичної Оболоні повідомили жінці про підозру, яка вдарила знайомого ножем у живіт. Поліцейські затримали зловмисницю менш ніж за годину.

Про це повідомляє столична поліція. 

До поліції Києва на спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що на одній з вулиць Оболонського району виявлено чоловіка з ножовим пораненням. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, співробітники відділу кримінальної поліції, кінологи та лікарі швидкої допомоги. Правоохоронці встановили, що на вулиці відбувся конфлікт між знайомими – чоловіком та жінкою. Під час сварки жінка дістала ніж та нанесла ним удар потерпілому у живіт, після чого втекла з місця події. Лікарі госпіталізували чоловіка з проникаючим колото-різаним пораненням. 

Оперативники спільно з дільничними офіцерами поліції менш ніж за годину розшукали порушницю, нею виявилась місцева мешканка, 1988 року народження. Жінці повідомили затриманій про підозру – умисне тяжке тілесне ушкодження. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до восьми років.

Нагадаємо, поліцейські Київщини повідомили про підозру онуці, яка забила бабусю обухом сокири. Жінку затримали під час спроби втечі за кордон.

Читайте также