У Києві на Оболоні сталася різанина

Під час сварки жінка дістала ніж

Слідчі столичної Оболоні повідомили жінці про підозру, яка вдарила знайомого ножем у живіт. Поліцейські затримали зловмисницю менш ніж за годину.

Про це повідомляє столична поліція. 

До поліції Києва на спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що на одній з вулиць Оболонського району виявлено чоловіка з ножовим пораненням. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, співробітники відділу кримінальної поліції, кінологи та лікарі швидкої допомоги. Правоохоронці встановили, що на вулиці відбувся конфлікт між знайомими – чоловіком та жінкою. Під час сварки жінка дістала ніж та нанесла ним удар потерпілому у живіт, після чого втекла з місця події. Лікарі госпіталізували чоловіка з проникаючим колото-різаним пораненням. 

Оперативники спільно з дільничними офіцерами поліції менш ніж за годину розшукали порушницю, нею виявилась місцева мешканка, 1988 року народження. Жінці повідомили затриманій про підозру – умисне тяжке тілесне ушкодження. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до восьми років.

Нагадаємо, поліцейські Київщини повідомили про підозру онуці, яка забила бабусю обухом сокири. Жінку затримали під час спроби втечі за кордон.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися