У Києві задушили пенсіонерку через маленьке прохання

Жінка попросила налаштувати смс-банкінг

У Києві чоловіка засудили до 14 років в'язниці. Літня киянка попросила знайомого налаштувати смс-банкінг, а він її задушив. 

Про це повідомляє Київська міська прокуратура. 

Прокурори оголосили обвинувальний вирок раніше судимому 30-річному уродженцю Херсонської області, який з корисливих мотивів вчинив розбійний напад та вбивство 83-річної жінки. Обвинувачений, який ніде не працював та не мав постійного місця проживання, був знайомий із жертвою, декілька разів допомагав жінці в побутових справах. У листопаді 2022 року чоловік прийшов до жінки, яка мешкала сама, допомогти підключити їй смс-банкінг.

Після того, як жінка надала свій телефон та пенсійну банківську карту, обвинувачений напав на неї, повалив на ліжко та задушив. Чоловіка, який забрав телефон жертви, телевізор, інші особисті речі, затримали на наступний день. У нього вилучили сережку, картку киянина, ключі від квартири та мобільний телефон вбитої. Чоловіка засуджено до 14 років позбавлення волі з конфіскацією всього належного йому майна.

Раніше портал "Коментарі" писав, що поліцейські Київщини повідомили про підозру онуці, яка забила бабусю обухом сокири. Жінку затримали під час спроби втечі за кордон.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися